‘Narin’ bir çocuk kadın


Bir Bulut Olsam adlı dizide her gün köyün çocuklarını mayınlı bir araziden geçirerek okula götüren genç bir kadını canlandıran Melisa Sözen ‘Ajitasyon yapmıyoruz. Son karar izleyicinin’ diyor
O, köyündeki çocuklar okullarından geri kalmasın diye her sabah mayınlı yollardan geçerek onları okula götürüp getiren fedakar bir kadın. Mutsuz bir hayatı ve evliliği var. Herşeye rağmen yaşama sımsıkı tutunuyor. Bu kadın Bir Bulut Olsam dizisinde Narin karakterini canlandıran Melisa Sözen. Sözen başrollerini Engin Akyürek ve Engin Altan Düzyatan ile paylaştığı yeni dizisinden oldukça umutlu. Çekimler için sık sık Mardin’e giden güzel oyuncu her ne kadar iklim şartlarından şikayet etse de orada bulunmaktan dolayı mutlu. Dizi için fiziksel değişiklikler yapan genç kadının en büyük isteği ve hayali ise kendisini çok mutlu ve huzurlu bir yerde görmek…

Uzun zamandır ekranlarda göremedik sizi. Şimdi Bir Bulut Olsam ile tekrar karşımızdasınız. Projeden bahseder misiniz?

Senaryo Meral Okay’ın. Kendisi bize çekimlerden önce ön çalışma için fırsat verdi. Okuma çalışmaları yaptık. Çekimlerden önce Mardin’e gittik. Şanslıydık çünkü daha öncesinde bir hazırlık süremiz oldu. Daha sonra da çekimlere başladık.

Dizideki karakterinizden biraz bahseder misiniz?

Narin Bulut karakterini canlandırıyorum. Narin bir çocuk kadın ve adının aksine çok güçlü biri. Yaşadığı zorluklara ve sıkıntılara rağmen yaşama inancını kaybetmeden hayatına devam ediyor. Derdini hep bulutlara ve Allah’a anlatıyor. İçindeki inanç ona büyük bir güç veriyor. Mutsuz bir evliliği ve mutsuz bir hayatı var.

ROLÜMDEN ETKİLENİYORUM

Son çalışmalarına baktığımızda genelde mutsuz kadın rollerindesiniz. Bunun bir sebebi var mı?

Mutsuz kadın karakterleri canlandırmam bir tesadüf yani proje neyi gerektiriyorsa o karakteri canlandırıyorum. Ama yine de hem benim karakterimde hem de bana hizmet edebilecek roller üzerinden tercih yapmaya çalışıyorum.

Rollerinizden etkileniyor musunuz?

Bu karakterlerden ve mutsuzluklarından etkilenmemek mümkün değil. Çünkü onları siz canlandırıyorsunuz. Ayrıca rolünüzü iyi yapmak için sizin de içinizde bir yerlerin açılması gerekiyor.

Mardin’de çekim yapmak sizi zorluyor mu?

Aslında orada çalışmaktan dolayı çok mutluyum ama iklim şartlarından dolayı biraz zorlanıyoruz. Yani bir tek havanın soğukluğu bizi zorluyor. Çünkü çok üşüyoruz. Ama yakında çekimler için tekrar gideceğiz Mardin’e ve gittiğimizde büyük ihtimalle hava ısınmış olacak.

Peki, sürekli İstanbul - Mardin arası yolculuk yapmak yorucu olmuyor mu?

Olmuyor çünkü çoğunlukla Mardin’deyiz. İstanbul çekimlerimiz daha az. Dolayısıyla İstanbul’a ara sıra geliyoruz.

Bir hayli zayıflamışsınız. Dizi için mi?

Dizi için birçok fiziki değişiklik oldu ama kilo vermedim özellikle. Hatta Narin karakteri için kilo bile aldım. Ama bu aralar yorgun olduğum için çökmüş ve zayıf görünebilirim.

Değişiklikler oldu dediniz. Ne gibi değişikliklerdi bunlar?

Saçlarımı uzattık, kakül kestik, kaşlarımı kalınlaştırdık, az önce dediğim gibi Narin için kilo aldım. Zaten bunlarla istediğimiz değişiklikleri elde etmiş olduk.

Oyuncu olarak kendinizi nasıl buluyorsunuz?

Daha yapacak ve öğrenecek çok şeyim var. Her geçen gün işimde çıtayı daha ileriye atmaya çalışıyorum. Tabii ki çok eksiğim var ama yapmaktan en çok keyif aldığım şey oyunculuk olduğu için elimden geleni ardıma koymuyorum. Şunu da biliyorum ki bu işte iyi olmasaydım var olmazdım.

Bu aralar birçok dizi yayından kalktı. Sizin böyle kaygılarınız var mı?

Herkes kadar kaygılanıyoruz. Sonuçta hem senaryo, hem de ekip çok güzel. Bir noktadan sonra zaten önemli olan o işi nasıl yaptığın olmaya başlıyor. Gerçekten o emeği verip sonrasını seyirciye bırakmak en doğrusu sanırım. Ayrıca proje tutsun diye işi ajitasyona çevirmek ve kaliteyi aşağıya çekmektense gereken emeği ve özeni göstermeye daha çok dikkat ediyoruz.

Sade yaşamayı seviyorum
Makyaj yapmamışsınız sevmiyor musunuz?

Çekimlerin dışında makyaj yapmaktan hoşlanmıyorum, sevmiyorum da. Hem setlerde sürekli makyaj yapıldığı için bu sayede yüzümü de dinlendirmiş oluyorum.

Dizi dışında neler yapıyorsunuz?

Şu son birkaç aydır hiçbir şeye vakit ayıramıyorum. Çünkü çekimler yorucu oluyor. Çekim olmadığında da uyumayı tercih ediyorum. Bir de zaten özellikle sade yaşamayı tercih ederim. Set olmadığında takıyorum sırt çantamı, kafama göre geziyorum. Bir yerlerde oturuyorum, yazıyorum, çiziyorum. Biraz kafama göre takılıyorum.

İleride kendinizi nerede görmek istiyorsunuz?

Kesinlikle mutlu ve huzurlu bir yerde görmek istiyorum. Bunu asla geçiştirmek için söylemiyorum. Tabii ki çok iyi bir oyuncu olmayı istiyorum ama onun dışında en çok istediğim mutlu, huzurlu ve iyi bir insan olmak.

Bir Bulut Olsam 2.Bölüm Özeti ve Resimleri


Bir Bulut Olsam 2.Bölüm Özeti ve Resimleri

Narin, ölüm kalım savaşı veriyor

Düğün günü Mustafa’nın kurşunuyla yaralanan Narin ölüm kalım savaşı vermektedir. Doktor Serdar, Narin’i kurtarma çabası verirken, Mustafa ortalığı birbirine katar ve silahını Serdar’a doğrultur. Yeni gelin Asiye ise düğün günü kocasının nezarethaneye alınması karşısında çılgına dönmüştür. Asiye, olanlardan Narin’i sorumlu tutar. Aslan Bey, nüfuzunu kullanarak Mustafa’yı serbest bıraktırır. Büyük bir heyecanla kocasını bekleyen Asiye’yi ise büyük bir sürpriz beklemektedir. Askerden dönen Yaşar’ın kendisine karşı olan soğuk davranışlarına anlam veremeyen Gülengül de gerçeklerle yüzleşir.
Narin yaşam mücadelesinden kurtulabilecek mi? Aslan Bey, oğlunu hapse girmekten kurtarabilecek mi? Tüm bu sorular dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde yanıt buluyor.



Dizinin Saatini Şikayet Edelim

Bir Bulut Olsam Dizisi İlk Bölümünden Ne kadar Büyüleyici bir Dizi olduğunu Kanıtladı Fakat Dizi Saatinin 22:15 Olması Bir Çok Kişi Gibi Bizide Oldukça üzdü fakat Bunu Tersine Çevirebiliriz Kanal D'ye Atacağımız Maillerle Bunu Sağlayabiliriz Herkesi Kampanyaya Katılmaya Davet Ediyoruz...

KANAL D İZLEYİCİ TEMSİLCİSİ
Kanal D izleyiciyi temsilcisi hattı için, 0212 478 00 88'i arayabilir, veya izleyicitemsilcisi@kanald.com.tr'ye mail atabilirsiniz. İlginize teşekkür ederiz.

Bir Bulut Olsam 2.Bölüm Fragmanı

Bir Bulut Olsam 1.Bölüm Full izle

Bir Bulut Olsam 1.Bölüm Full izle,Seyret
PART 1

PART 2

PART 3

PART 4

PART 5

PART 6

PART 7

PART 8

PART 9

Bir Bulut Olsam Bugün Başlıyor


Melisa Sözen, Engin Akyürek, Engin Altan Düzyatan’ın rol aldığı ‘Bir Bulut Olsam’ adlı dizi ilk bölümüyle ekrana merhaba diyor

Bir Bulut Olsam bu akşam başlıyor
Melisa Sözen, Engin Akyürek, Engin Altan Düzyatan’ın başrollerini üstlendiği Bir Bulut Olsam bu akşam başlıyor. Yapımını Tims Productions’un, yapımcılığını Timur Savcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Ulaş İnaç’ın yaptığı dizinin senaryosunu Meral Okay kaleme alıyor. Mardin Midyat’ta geçen dizinin konusu kısaca şöyle; On yıldır dünyanın sorunlu bölgelerinde Birleşmiş Milletler’in sağlık programlarında çalışan Dr. Serdar Batur son olarak Güzelyurt adlı mayınlı bölgenin kıyısında yer alan bir sınır kasabasına gelir. Bir taraftan bölgenin sağlık ocağında doktorluk yaparken, diğer taraftan da Birleşmiş Milletler’in bir görevlisi olarak sivillerden oluşan bir grup gönüllü ile mayınlı sahada çalışmalar yapmaktadır.

DOKTOR SERDAR VE AİLESİ İLE DEĞİŞEN GÜZELYURT

Dr. Serdar’ın İstanbul’da yaşayan annesi İnci Hanım ve aile dostları, hem Serdar’ı ziyaret etmek için hem de güvenli bir sahada yeni okul yaptırmak için Güzelyurt’a ziyarete gelirler. Aynı gün bölgenin sevilen, sayılan kişilerinden Belediye Başkanı Aslan Bulut’un büyük oğlunun düğününe davetlidirler. Hep beraber düğüne giderler. İşte asıl olaylar ve akıl almaz bir trajedi, eğlenmek için gittikleri bu düğünde başlayacaktır. KANAL D / 22.15

Bir Bulut Olsam'ın hikâyesinden küçük bir bölüm

Doğu'nun insanı bana çok samimi geliyor

Güzelyurt adlı sınır kasabasında hayat, sakin bir şekilde akmamaktadır... Kasabanın en görkemli konağında ilginç olaylar yaşanırken, dost meclislerinde, hayatını fakir öğrencilere adayan bir öğretmen konuşulmaktadır.

Öğrencileri okula götürüp getiren öğretmen, mayınlı alanlardan geçerken kendi hayatını tehlikeye atmaktadır. Yolculuk çetindir belki; ama öğretmenin hayatı öğrencilerden de değerli değildir.

Senaryosunu Meral Okay'ın yazdığı, Ulaş İnaç imzalı ve yarın Kanal D'de ilk bölümüyle ekrana gelecek 'Bir Bulut Olsam'ın hikâyesinden küçük bir bölüm yukarıda yazılanlar. Narin Bulut karakteriyle fedakâr bir öğretmeni canlandıran Melisa Sözen, Mardin'de çekilen dizi için, sıklıkla Güneydoğu'ya gidiyor. 'Daha önce defalarca gittim.' dediği Mardin'i anlatırken önemli bir ayrıntıya dikkat çekiyor: "Güneydoğu'dan ya da Doğu'dan bahsederken farklı bir dünyadan bahsediyormuş havası oluşturuluyor. Bu çok yanlış. Orada hepimizin sorumluluk duyacağı insanlar yaşıyor. Aynı dünyada yaşıyoruz. Biz burada korunaklı ve izole bir hayat sürüyoruz. Ama orada insanlar daha zor şartlar altında olmalarına rağmen buradakilerden çok daha samimiler. Belki biz diziyle bazı şeyleri anlatacağız; ama herkes imkanları ölçüsünde bir şeyleri değiştirebilecek adımlar atmalı."

Melisa Sözen, oynadığı "Narin Bulut"un olaylar karşısındaki duruşundan etkilenmiş. Narin, yaşadığı sıkıntı ve karmaşık olayların içinden; hayata bağlılığı, yaşama sevinci ve en önemlisi Allah'a olan inancıyla çıkıyor. Tüm derdini bulutlara ve Allah'a anlatıyor. Zaten 'Bir Bulut Olsam' adı da biraz öykünün bu yönünden hareketle ortaya çıkmış. Görebildiği yegane şey bulutlar bir yönüyle de Narin'in. Uzun uzun kurduğu hayalleri ve beklediği merhametli bulutların hayaliyle yaşıyor her gün. "Dizi, Güneydoğu gerçeğini izleyiciye nasıl anlatacak?" sorumuza Sözen, "Bir dizi belki, böyle bir misyonu yüklenerek işe başlamaz. Sonuçta bir hikaye anlatılıyor. Hikaye içinde bazı gerçekler öne çıkacak. Dilerim 'Bir Bulut Olsam' gerekli duyarlılığı oluşturur." diyor. Dizide Sözen'e Engin Akyürek (Mustafa Bulut) ve Engin Altan Düzyatan (Dr. Serdar Batur) eşlik ediyor.

Yusuf Bülbül-Zaman Televizyon Sayfası Editörü

BİR BULUT OLSAM DİZİSİNİN OYUNCULARI BASIN TOPLANTISI YAPACAK


Kanal D'nin, başrollerinde Melisa Sözen, Engin Akyürek, Engin Altan Düzyatan ve Meral Okay'ın oynadıkları, yapımını Tims Productions, yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği, yönetmenliğini Ulaş İnaç'ın yaptığı, senaryosunu Meral Okay'ın yazdığı "Bir Bulut Olsam" adlı yeni dizisinin, dizide rol alan tüm oyuncuların katılımı ile yapılacak tanıtım toplantısı 20 Şubat günü saat 14.00'te Villa Bosphorus Restaurant - Çengelköy'de yapılacak.

Yapımcı : Tims Productions � Timur Savcı
Yönetmen : Ulaş İnaç
Senaryo : Meral Okay
Müzik : Aytekin Ataş
Oyuncular : Narin Bulut (Melisa Sözen), Mustafa Bulut (Engin Akyürek), Dr. Serdar Batur (Engin Altan Düzyatan), İnci Batur (Meral Okay), Asiye Bulut (Aslıhan Gürbüz), Aslan Bulut (Ünal Silver), Düriye Bulut (Sema Keçik), Yaşar Bulut (Cahit Gök), Aylin (Ceren Olcayto), Hatun Bulut (Ebru Nil Aydın), Fatma Bulut (Hülya Duyar), Kadir Bulut (Haluk Cömert), Seher (Berfu Öngören),İbo (Suat Usta), Ali Asker (Şinasi Yurtsever), Mahmut Paşa (Selim Bayraktar), Asil (Murat Cemcir), Gülengül (Burcu Binici)

DİZİNİN HİKAYESİ:
Umudunu kaybetme. Güneş önce bulutlara değer�


Mardin Midyat'ta geçen, kaderleriyle savaşan insanların her şeye rağmen umutlarını kaybetmemelerinin anlatıldığı "Bir Bulut Olsam"ın başrollerinde; Melisa Sözen, Engin Akyürek, Engin Altan Düzyatan ve Meral Okay oynuyor. Yapımını Tims Productions'un, yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği, yönetmenliğini Ulaş İnaç'ın yaptığı dizinin senaryosunu da Meral Okay'ın kaleme alıyor.
Dizinin konusu ise şöyle;
Güzelyurt adlı bir sınır kasabasında hayat sakin bir şekilde akarken, kasabanın en büyük ve görkemli konağında hastalıklı ve tutku dolu bir aşk yaşanmakta ve bu karşılıksız aşk, tanık olanların kanını dondurmaktadır. Belediye Başkanı Aslan Bulut (Ünal Silver) ve ailesi, kendi kurdukları bu düzende yaşarken bir gün kasabaya gelen doktorun olayların içine dahil olmasıyla, taşlar yerinden oynayacak, kurulu düzen değişecektir.
On yıldır dünyanın sorunlu bölgelerinde Birleşmiş Milletler'in sağlık programlarında çalışan Dr. Serdar Batur (Engin Altan Düzyatan), son olarak Güzelyurt adlı mayınlı bölgenin kıyısında yer alan bir sınır kasabasına gelir. Uzmanlık alanı cerrahi olan Dr. Serdar, bir taraftan bölgenin sağlık ocağında doktorluk yaparken, diğer taraftan da Birleşmiş Milletler'in bir görevlisi olarak sivillerden oluşan bir grup gönüllü ile mayınlı sahada çalışmalar yapmaktadır. Dr. Serdar'ın İstanbul'da yaşayan annesi İnci Hanım (Meral Okay) ve aile dostları, hem Serdar'ı ziyaret etmek için hem de güvenli bir sahada yeni okul yaptırmak için Güzelyurt'a ziyarete gelirler. Aynı gün bölgenin sevilen, sayılan kişilerinden Belediye Başkanı Aslan Bulut'un büyük oğlunun düğününe davetlidirler. Hep beraber düğüne giderler. İşte asıl olaylar ve akıl almaz bir trajedi, eğlenmek için gittikleri bu düğünde başlayacaktır.

Bir Bulut Olsam Karakter Resimleri







Bir Bulut Olsam Başlıyor 1.Bölüm Fragmanı

Bir Bulut Olsam Başlıyor 1.Bölüm Fragmanı Yayınlandı,Bir Bulut Olsam Başlıyor 1.Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Bir Bulut Olsam 23 Şubat Pazartesi 22:15'te Başlıyor

Bir Bulut Olsam

Başrollerinde; Melisa Sözen, Engin Akyürek, Engin Altan Düzyatan ve Meral Okay’ın oynadıkları, senaryosunu da Meral Okay’ın kaleme aldığı dizi, yakında Kanal D izleyicileriyle buluşacak...

23 Şubat Pazartesi 22:15

Kanal D’de yepyeni, muhteşem bir dizi başlıyor!
Bir Bulut Olsam

Umudunu kaybetme. Güneş önce bulutlara değer…

Mardin Midyat’ta geçen, kaderleriyle savaşan insanların her şeye rağmen umutlarını kaybetmemelerinin anlatıldığı dizinin başrollerinde; Melisa Sözen, Engin Akyürek, Engin Altan Düzyatan ve Meral Okay oynuyor. Yapımını Tims Productions’un, yapımcılığını Timur Savcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Ulaş İnaç’ın yaptığı dizinin senaryosunu da Meral Okay’ın kaleme alıyor.

Dizinin konusu ise şöyle;
Güzelyurt adlı bir sınır kasabasında hayat sakin bir şekilde akarken, kasabanın en büyük ve görkemli konağında hastalıklı ve tutku dolu bir aşk yaşanmakta ve bu karşılıksız aşk, tanık olanların kanını dondurmaktadır. Belediye Başkanı Aslan Bulut (Ünal Silver) ve ailesi, kendi kurdukları bu düzende yaşarken bir gün kasabaya gelen doktorun olayların içine dahil olmasıyla, taşlar yerinden oynayacak, kurulu düzen değişecektir.
On yıldır dünyanın sorunlu bölgelerinde Birleşmiş Milletler’in sağlık programlarında çalışan Dr. Serdar Batur (Engin Altan Düzyatan), son olarak Güzelyurt adlı mayınlı bölgenin kıyısında yer alan bir sınır kasabasına gelir. Uzmanlık alanı cerrahi olan Dr. Serdar, bir taraftan bölgenin sağlık ocağında doktorluk yaparken, diğer taraftan da Birleşmiş Milletler’in bir görevlisi olarak sivillerden oluşan bir grup gönüllü ile mayınlı sahada çalışmalar yapmaktadır. Dr. Serdar’ın İstanbul’da yaşayan annesi İnci Hanım (Meral Okay) ve aile dostları, hem Serdar’ı ziyaret etmek için hem de güvenli bir sahada yeni okul yaptırmak için Güzelyurt’a ziyarete gelirler. Aynı gün bölgenin sevilen, sayılan kişilerinden Belediye Başkanı Aslan Bulut’un büyük oğlunun düğününe davetlidirler. Hep beraber düğüne giderler. İşte asıl olaylar ve akıl almaz bir trajedi, eğlenmek için gittikleri bu düğünde başlayacaktır.

Bir Bulut Olsam Yeni Fragman

Bir Bulut Olsam Yeni Fragman,Bir Bulut Olsam Yeni Fragman



Umudunu kaybetme. Güneş önce bulutlara değer…

Güzelyurt adlı bir sınır kasabasında hayat sakin bir şekilde akarken, kasabanın en büyük ve görkemli konağında hastalıklı ve tutku dolu bir aşk yaşanmakta ve bu karşılıksız aşk, tanık olanların kanını dondurmaktadır. Belediye Başkanı Aslan Bulut (Ünal Gümüş) ve ailesi, kendi kurdukları bu düzende yaşarken bir gün kasabaya gelen doktorun olayların içine dahil olmasıyla, taşlar yerinden oynayacak, kurulu düzen değişecektir.
On yıldır dünyanın sorunlu bölgelerinde Birleşmiş Milletler’in sağlık programlarında çalışan Dr. Serdar Batur (Engin Altan Düzyatan), son olarak Güzelyurt adlı mayınlı bölgenin kıyısında yer alan bir sınır kasabasına gelir. Uzmanlık alanı cerrahi olan Dr. Serdar, bir taraftan bölgenin sağlık ocağında doktorluk yaparken, diğer taraftan da Birleşmiş Milletler’in bir görevlisi olarak sivillerden oluşan bir grup gönüllü ile mayınlı sahada çalışmalar yapmaktadır. Dr. Serdar’ın İstanbul’da yaşayan annesi İnci Hanım (Meral Okay) ve aile dostları, hem Serdar’ı ziyaret etmek için hem de güvenli bir sahada yeni okul yaptırmak için Güzelyurt’a ziyarete gelirler. Aynı gün bölgenin sevilen, sayılan kişilerinden Belediye Başkanı Aslan Bulut’un büyük oğlunun düğününe davetlidirler. Hep beraber düğüne giderler. İşte asıl olaylar ve akıl almaz bir trajedi, eğlenmek için gittikleri bu düğünde başlayacaktır.

Bir Bulut Olsam Resimleri








Bir Bulut Olsam Resimleri,Bir Bulut Olsam Resimleri

Bir Bulut Olsam Dizisi Reyting’i Ne Olur

Şu aralar Daha sık bir şekilde fragmanları dönmeye Başlayan Bir Bulut Olsam Dizisi, Çoğu Tv seyircisinin merakla beklediği bir dizi oldu..

Senaryosu ve Oyuncu Kadrosu ile iddaalı gözüken Bir Bulut Olsam Bakalım Reyting Canavarına Mağlup mu olacak yoksa Reyting Canavarımı olucak :) Bu durum aslında Kanal D ‘nin Diziyi hangi akşama ve saat kaça konulacağınada bağlı

Bir Bulut Olsam 1.Bölüm Özeti

Bir Bulut Olsam 1.Bölüm Özeti

Umudunu kaybetme. Güneş önce bulutlara değer…

Güzelyurt adlı bir sınır kasabasında hayat sakin bir şekilde akarken, kasabanın en büyük ve görkemli konağında hastalıklı ve tutku dolu bir aşk yaşanmakta ve bu karşılıksız aşk, tanık olanların kanını dondurmaktadır. Belediye Başkanı Aslan Bulut (Ünal Gümüş) ve ailesi, kendi kurdukları bu düzende yaşarken bir gün kasabaya gelen doktorun olayların içine dahil olmasıyla, taşlar yerinden oynayacak, kurulu düzen değişecektir.
On yıldır dünyanın sorunlu bölgelerinde Birleşmiş Milletler’in sağlık programlarında çalışan Dr. Serdar Batur (Engin Altan Düzyatan), son olarak Güzelyurt adlı mayınlı bölgenin kıyısında yer alan bir sınır kasabasına gelir. Uzmanlık alanı cerrahi olan Dr. Serdar, bir taraftan bölgenin sağlık ocağında doktorluk yaparken, diğer taraftan da Birleşmiş Milletler’in bir görevlisi olarak sivillerden oluşan bir grup gönüllü ile mayınlı sahada çalışmalar yapmaktadır. Dr. Serdar’ın İstanbul’da yaşayan annesi İnci Hanım (Meral Okay) ve aile dostları, hem Serdar’ı ziyaret etmek için hem de güvenli bir sahada yeni okul yaptırmak için Güzelyurt’a ziyarete gelirler. Aynı gün bölgenin sevilen, sayılan kişilerinden Belediye Başkanı Aslan Bulut’un büyük oğlunun düğününe davetlidirler. Hep beraber düğüne giderler. İşte asıl olaylar ve akıl almaz bir trajedi, eğlenmek için gittikleri bu düğünde başlayacaktır.

Bir Bulut Olsam 2.Tanıtım Fragmanı



Bir Bulut Olsam 1.Tanıtım Fragmanı



Bir Bulut Olsam Dizisi


Ekonomik Kriz önümüze geçemez diyen Kanal D, yeni bir dizi ile karşımıza çıkıyor. Bir Bulut Olsam isimli dizi Şubat Ayının Son Haftası görücüye çıkıyor..
Dizinin çekimleri Sıla dizisinin çekildiği yer olan Mardin Midyat’ta yapıldı.. Dizinin çekimleri ise TIMS PRODUCTIONS tarafından yapıldı.. Dizinin senaryosu ise ; Meral Okay tarafından yazıldı. Bakalım Bir Bulut olsam Dizisi Reyting Canavarına mağlup olacak mı olmayacak mı

Oyuncuları ise şu şekilde;
Melisa Sözen,
Hakkı Haluk Cömert,
Engin Akyürek,
Engin Altan Düzyatan,
Meral Okay,
Ünal Gümüş,
Berfu Öngören,
Cahit Gök
Yönetmen: Ulaş İnan İnaç


Berfu Öngören


Bir bulut olsam Dizisi oyuncularından Berfu Öngören 22 Ağustos 1981 yılında izmirde Dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitessi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olan Berfu Öngören Aşağıdaki dizilerde Rol aldı..

2005 - Ne Seninle Ne Sensiz : Seda
2002 - Bizim Evin Halleri : Misket

Meral Okay


Bir Bulut olsam Dizisinin senaristi Meral Okay 1959 doğumlu. Bundan öncede bir çok dizisnin senaristliğini yapan Meral okay . bir çok film, dizi kadrosunda yer aldı.. Daha önce Asmalı Konak dizisininde senaristliğini yapan Meral Okay bakalım aynı başarıyı bu dizide yakalayabilcek mi? » Şubat 10, 2009

Engin Altan Düzyatan



Engin Altan Düzyatan

Bir bulut olsam dizisi oyuncularından Engin Altan Düzyatan 26 Haziran 1979′da İzmir’de dünyaya geldi.. Tiyatro ile Lisede tanışan Engin Altan Düzyatan Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro bölümünü tercih etti ve bitirdi.. Daha sonra çeşitli dizi, film ve tiyatro gösterilerinde yer aldı.

Filmler

Cennet (2008)
Beyza’nın Kadınları (2005)
Kalbin Zamanı (2005)

Diziler

Dantel (2008)
Cesaretin Var Mı Aşka? (2008)
Affedilmeyen (2007)
Sevgili Dünürüm (2007)
Kızlar Yurdu (2006)
Kadın Her Zaman Haklıdır
Azize (2004)
Sil Baştan (2004)
Alacakaranlık (2003)
Mühürlü Güller (2003)
Kampüsistan (2003)
Hürrem Sultan (2003)
Koçum Benim (2002)
Bizim Otel (2001)
Yeditepe İstanbul (2001)
Ruhsar (1997)

Engin Altan Düzyatan’ın oynadığı çoğu diiz erkenden yayından kaldırıldı :) Bakalım bu dizinin hali ne olucak :) Bu bakıma oyuncumuz çok şanssız :)

Engin Akyürek


Bir Bulut Olsam Dizisi oyuncularından Engin Akyürek 12 Ekim 1981 yılında Ankara’da Doğmuştur. Sanat hayatına ise Türkiye’nin Yıldızları isimli yarışmasında yakalamış olduğu başarı ile başlamıştır. Daha sonra çeşitli dizlerde yer alan Engin Akyürek Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tarih bölümü mezunudur..

Oynadığı Diziler

Karayılan 2008
Elveda Rumeli 2007
Kader 2006
Yabancı Damat 2004

Haluk Cömert


Haluk Cömert

Bir Bulut Olsam Dizisi oyucularından olan Haluk Cömert 1 Şubat 1959 tarihinde dünyaya geldi. H.Ü. Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü bitiren Haluk Cömert aşağıdaki dizi ve filmlerde görev aldı.

Talih Kuşu
Dağlar Delisi
Kara Yılan (2)
Kurtlar Vadisi Irak
Ben Bir İnsan
Bizim Evin Halleri
Baykuşların Saltanatı
Kurt ve Kuzu

Melisa Sözen


Bir Bulut olsam Dizisinin başrol oyuncularından olan Melisa Sözen istanbul’da 6 Temmuz 1985 tarihinde dünyaya geldi.. Pera güzel sanatlar lisesi tiyatro bölümünü bitirdikten sonra çeşitli tiyatro gösterileri, film ve dizilerde yer aldı. 2008 Yılının yaz aylarında ise “Dünyayı Kurtaran Kadın” isimli bir programı sundu..

Bir Bulut olsam Dizisinden önce Rol aldığı Diziler ise şu şekilde;

2007 - Bıçak Sırtı (Nisan)
2006 - Kabuslar Evi: Seni Beklerken
2006 - Azap Yolu (Burcu)
2006 - Eve Giden Yol 1914 (Safiye)
2005 - Deli Mavi / İşte Öyle Bir Şey
2005 - Cenneti Beklerken (Leyla)
2004 - O Şimdi Mahkum (Aylin)
2004 - Çemberimde Gül Oya (Feriha)
2004 - Kayıp Aşıklar
2003 - Okul (Ceyda)
2001 - Bana Şans Dile (Tuba)

Bıçık Sırtı dizisi ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Melisa Sözen, Bir Bulut Olsam Dizisinde nasıl bir performans sergileyecek hepimiz çok yakında göreceğiz.

Bir Bulut Olsam Dizisi Fragmanı

Bir Bulut Olsam Dizisi Fragmanı,Bir Bulut Olsam Dizisi Fragmanı kanald



Yeni Dizi Bir Bulut Olsam 1.Bölüm Fragmanı

Yeni Dizi Bir Bulut Olsam 1.Bölüm Fragmanı,Yeni Dizi Bir Bulut Olsam 1.Bölüm Fragmanı