Engin Akyürek


Bir Bulut Olsam Dizisi oyuncularından Engin Akyürek 12 Ekim 1981 yılında Ankara’da Doğmuştur. Sanat hayatına ise Türkiye’nin Yıldızları isimli yarışmasında yakalamış olduğu başarı ile başlamıştır. Daha sonra çeşitli dizlerde yer alan Engin Akyürek Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tarih bölümü mezunudur..

Oynadığı Diziler

Karayılan 2008
Elveda Rumeli 2007
Kader 2006
Yabancı Damat 2004

herşey güzel hoş ama,diziyi başından beri mustafanın o korkutucu ,ürkütücü ama bir o kadar da AŞKı için dolu dolu sewdası için izlerken deli dolu mustafayı lap diye kediye çewirip bir hiç gibi gösterince ne yalan söyliyelimki çok ama çok şok olduk..böyle olmamalıydı bence ..narin onun askına karsılık wermesede mustafa nn askı madem bu kadar hissettirilmişti bize bu kadar kolay we sindirilmiş bir mustafa yakışmadı bu bölümde..sadece kişisel fikrimiz..biz ilerleyen bölümdede böyle bi mustafayla karsılasırsk dizinn büyüsü bozulmuştur bizim için..

Mustafa bir numara kim nederse desin. Deli gibi asikk

walla bayılıyorum mustafa karekterine ama tabiki onu canlandıran engine süper ya walla narinin yerinde olsam ne doktor ne öğretmen hiç reddetmezdim mustafayı çünkü mustafa varken kimseye varamaz narin hemde deli gibi seviyo narini hiç yok demezdm ah ah bu kadar birini seven var mı herşeyi göze alan deli gibi başarılarının devamını diliyorum engin

Yorum Gönder