Protestoları hak etmedik…

Bir Bulut Olsam adlı dizinin manastır çekimlerinin tepki almasına çok üzüldüğünü söyleyen Melisa Sözen ‘Ulusal kanalda yayınlanan dizi ne kadar cinsel içerikli olabilir ki?’ diye konuştu.

Oyuncu Melisa Sözen, Meral Okay’ın yazdığı Bir Bulut Olsam dizisinde Engin Altan Düzyatan ile başrolü paylaşıyor. Çekimleri Mardin’de yapılan dizide Melisa Sözen, Narin karakterini canlandırıyor.

‘ÇOCUK KADIN’ NARİN

Bıçak Sırtı’nda hüzünlü bir kadını canlandırdığını ancak bu dizideki oynadığı ‘Narin’ karakterini ‘çocuk kadın’ olarak algıladığını belirten Sözen, ‘Çocuklar mutsuz oldukları zaman o ilk depresif ya da melonkolik bir mutsuzluğa dönüşmez de daha ziyade hayat daha çabuk onların ilgilerini cezbedebilir ve daha çabuk motive olabilirler. Narin’in de mutsuzluğu bir çocuğun mutsuzluğu gibi’ diye konuştu. Melisa Sözen, Deyr Mor Zor manastırında çekim sırasında tarihi dokuya zarar verdikleri ve müstehcenliği manastıra taşıdıkları için dizinin protesto edilmesine çok üzüldüğünü ifade etti ve şunları söyledi: Ulusal bir kanalda yayınlanan bir dizi ne kadar cinsel içerikli olabilir ki?.. Tarihi yapıya zarar vermemek için gayret sarfetik. Bundan sonra da edeceğiz.

Yorum Gönder