Bu kız Ferhunde’yi bile çiğ çiğ yer!

‘Bir Bulut Olsam’ dizisinde konağa gelen yeni gelin Asiye’nin kötülükleri Ferhunde’yi bile geçiyor…

Kanal D’nin yeni dizisi ‘Bir Bulut Olsam’, dikkat çeken diziler arasına şimdiden girdi. Narin karakteriyle herkesin içini sızlatan Melisa Sözen ve Mustafa’yı oynayan Engin Akyürek’in başarılı oyunculukları, izleyiciyi ekran başına bağladı.

Narin’e duyduğu hastalıklı aşk nedeniyle yaptığı eziyetler, Mustafa’ya olan öfkeyi gitgide arttırıyor. Asiye ile evlendiği düğün gecesinde, elindeki silahı bizzat ve bilerek camda olan biteni izleyen Narin’e doğrultan Mustafa’yı karakola şikayet edip ‘Biz gördük bu adam yanlışlıkla değil bilerek vurdu bu kızcağızı’ dedirtmeyi isteyecek kadar yürekleri kabartan bir dizi.

Henüz 16 yaşındaki bir kızı kendisine eş yapmış ve binbir türlü eziyetle, ayaklarına zincir bağlama acizliğine kadar vardışmış Mustafa, ekran başındakileri çıldırtıyor.

İdealist doktor Serdar, bu adı gibi nadide, bir çiçek misali savrulan Narin’e hızır gibi yetişti sanki. Her sabah kendi canını hiçe sayıp köyden bir hayli uzaktaki okula öğrencileri götüren Narin, kendi gibi Narin bedenini de mayınlara bir çelik gibi siper ediyor. En önde yürüyüp küçük öğrencilere yol açan Narin, mayına basmaktan korkmuyor, çünkü biliyor ki asıl mayın yanıbaşında!

Yatalak annesi ve feodal aile yapısı altında ezilen babası da Narin’i korumakta son derece yetersiz kalıyor. Öyle ki ağbisinin oğlu Mustafa’nın canına kasdettiği kızları ölümle pençeleşirken bile, babası eli kolu bağlı oturmaktan başka bir şey yapamadı.

Doktor Serdar ise bu ürkek, çekingen, ezilmiş ama bir o kadar da gururlu Narin’e yapılanları görmeye başladı. Narin’in vurulduğu gece tam da olay yerinde olan Serdar, onu kurtarmak için büyük bir çaba harcadı.

Narin kurtuldu kurtulmasına ama Mustafa yetmemiş gibi bir de Asiye geldi başına. Resmi nikahı da alan Asiye, Narin için büyük bir tehdit oluşturmakta. Hırsı gözlerinden öfkeyle fışkıran Asiye, zengin bir aileye gelin gitmenin tüm avantajlarını kullanma derdinde. Gözü hiç kimseyi görmeyen Asiye, Narin’i yastıkla boğmaya çalışacak kadar da gözü kara.

Asiye karakterini oynayan Aslıhan Gürbüz, rolünü o kadar güzel giymiş ki, insanın ekran karşısındaki sabırlarını bir hayli zorluyor.

Yaprak Dökümü dizisindeki ‘Ferhunde’ karakteri için izleyici ne hissediyorsa, Bir Bulut Olsam’daki ‘Asiye’ karakteri için de aynı şeyi hissediyor. Ancak Ferhunde ne yaparsa yapsın kimsenin canına kasdetmemişti. Üstelik öyle zaman oluyor ki izleyici Ferhunde’ye ekran karşısında acıyabiliyor. Ancak bu Asiye, görünen o ki daha uzun süre sinirleri zıplatıp sabır sınırlarını zorlatacak. Zira kızın gözlerindeki ateş, Mustafa’yı bile geri planda bırakacak kadar fazla.

Asiye ile birlikte ekranlar bir ‘kötü’ daha kazanmış oldu. Anlaşılan o ki Aslıhan Gürbüz, bu karakteri ile çok konuşulacak ve belki uzun yıllar üzerinden atamayacak. Asiye’ye bunları yaptıran, yokluk, yoksulluk duyguları da olsa, insanın Narin gibi bir kıza yapılanlar karşısındaki bu tavra tepkisi de o oranda büyük oluyor. Tabi burada Melisa Sözen’in oyunculuğu da ‘kötü’ karakteri daha da çok yükseltecek kadar derinden.

Doktor Serdar ile birlikte İstanbul’a giden Narin, bakalım Asiye ve Mustafa’nın zulmünden kurtulabilecek mi?

KAYNAK : WWW.TELEVİZYONGAZETESİ.COM

süper bir dizi yaaa mustafaya bayiliyorum yakisiklim isallah narin onu sever doktor gicik ya ölsün gitsin firsatcii

Yorum Gönder